Home » Beveiliging Rotterdam

Beveiliging in Rotterdam

Zoekt u een beveiligingsbedrijf voor uw beveiliging in Rotterdam?

Business Security is een eerlijk en innoverend beveiligingsbedrijf in beveiliging, veiligheid en bewaking. Wij zijn actief in heel de Randstad waaronder Rotterdam. Wij zijn creatief, wendbaar en hebben uitgebreide aandacht voor onze klanten. Wij streven naar de beste maatwerkoplossingen voor al onze klanten door onze passie en eer voor het vak beveiliging.

Wij werken samen met RisksInternational wat onderdeel is van de BSI Holding. RisksInternational in gespecialiseerd in calamiteiten- en risicomanagement, waaronder de BHV-organisatie. Samen zoeken wij naar de beste beveiliging voor onze opdrachtgevers. 


Onze diensten
Offerte

Diensten in de beveiliging
Wij leveren verschillende diensten op het gebied van beveiliging in Rotterdam. Wij streven altijd naar flexibiliteit in het team en maximale efficiency met betrekking tot het budget. Zo kunnen we het beveiligings takenpakket van onze medewerkers zo breed mogelijk maken. Zo kijken we niet alleen naar beveiligings- en receptiewerkzaamheden, maar ook naar taken zoals (brand)veiligheid, BHV, administratief ondersteunende werkzaamheden en huismeester-taken.

Keurmerk beveiliging
Het keurmerk beveiliging geeft aan dat je een beveiligingsbedrijf serieus kan nemen. Een betrouwbaar bonafide bedrijf in de hoogste graad. Het keurmerk controleert op aan aantal punten of het bedrijf aan het keurmerk beveiliging voldoet. 
Keurmerk beveiliging

Waar wordt op gelet?

 Instructie aan het personeel
 Vakbekwaamheid van het personeel
 Ervaringen en referenties
 Naleving van de CAO
 De staat van het materieel
 Betrouwbaarheid van het personeel

 Screening van het personeel bij justitie
 Integriteit van de organisatie
 Verzekeringen
 Naleving van de wettelijke eisen
 Protocol bij alarmsituaties
 Opleiding en training van het personeel
 Betrouwbaarheid van organisatie
 Afdracht belastingen en sociale premies
 Goede nazorg aan personeel
 Communicatie met de klant
 Omgang personeel met agressie en geweld
 Financiële gezondheid van de organisatie

Werken in de beveiliging van BSI
Wil je werken in de beveiliging in de Randstad waaronder Rotterdam? Ben je enthousiast en leg je eer in het vak? Klik hieronder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Meer informatie