Home » Organisatie » Management

Management

Voor ons als dienstverlener in de beveiliging maken mensen het verschil. Onze medewerkers in het veld, maar natuurlijk ook ons management.

Wij zijn een relatief kleine organisatie met korte communicatielijnen en ons management heeft een grote directe betrokkenheid bij de uitvoering van onze opdrachten.

Ron Post, Directeur

Werkzaam sinds 1982 in de beveiligingsbranche. Na diverse senior management posities binnen G4S wilde Ron weer terug naar een organisatie waarbij korte lijnen, innovatie en kwaliteit belangrijke thema's zijn. Naast directeur bedrijfsvoering is Ron tevens verantwoordelijk voor de Sales activiteiten en Business Development van BSI. In lijn met onze filosofie is hij direct betrokken bij al onze klanten en opdrachten.

Eugène Evers, Operationeel Manager

Als beveiligingsman in hart en nieren is Eugène al meer dan 15 jaar het gezicht van BSI. Na gewerkt te hebben voor onder andere de Nederlandse Veiligheidsdienst (NVD), later Falck, is hij bij BSI verantwoordelijk geworden voor de operationele aansturing van onze opdrachten. Eugène is het grootste deel van zijn tijd op locatie bij onze opdrachtgevers. Naast zijn taken als manager steekt hij veel tijd in het contact met onze klanten en het coachen en begeleiden van onze medewerkers.