Home » Organisatie » Profiel

Profiel

Opgericht in 1991 als lokaal opererend beveiligingsbedrijf is Business Security International uitgegroeid tot een kwalitatieve specialist in het volledige werkveld van beveiliging en veiligheid.

Diensten beveiliging

We zijn inmiddels in de hele Randstad actief en regelmatig ver daarbuiten! We zijn gespecialiseerd in complexere vraagstukken en veeleisende opdrachten en leveren beveiligers, receptionisten, brandwachten en allround medewerkers gebouwveiligheid.

Datacenters, ziekenhuizen en multi tenant kantoorgebouwen zijn de omgevingen waarin we de meeste ervaring hebben.

Onze dienstenOfferte

Wij zijn gecertificeerd volgens het Keurmerk Beveiliging     
en hechten veel waarde aan goed getrainde en dienst-
verlenende medewerkers.
Beveiligingsbedrijf keurmerk


Onderdeel van BSI Holding

Samen met onze zusterorganisatie RisksInternational leveren we diensten en advies in beveiliging, (brand)veiligheid en calamiteitenzorg.RisksInternational B.V. is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in vraagstukken op het gebied van calamiteiten- e risicomanagement, waaronder de BHV-organisatie.

Gezamenlijk bieden wij onze opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau oplossingen.

Ons netwerk van gespecialiseerde partners
In de afgelopen 20 jaar hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van betrouwbare en kundige partners. Of het nu gaat om het verzorgen van BHV-opleidingen, het inzetten van gediplomeerde brandwachten of hondengeleiders, het leveren van technische beveiligingsinstallaties of het maken van ontruimingsplattegronden, samen met onze partners kunnen we onze klanten altijd een passende oplossing bieden. Wij geloven in de kracht van het specialisme en ontzorgen u in het vinden van de juiste aanbieders voor deeloplossingen.