Home » Referenties

Klanten die kozen voor BSI beveiliging

We zijn trots op de opdrachtgevers die we tot onze klantenkring mogen rekenen. Met velen van hen werken we al heel lang samen. Sinds de start van onze organisatie 25 jaar geleden hebben we veel ervaring opgedaan in specifieke branches.

Datacenters

Geautomatiseerde gegevensverwerking is en digitale opslag zijn snel en gemakkelijk. Uiteraard is het van het grootste belang dat iedereen daar zowel zakelijk als privé veilig gebruik van kan maken. Veel bedrijven kiezen ervoor hun netwerk extern te laten beheren en gegevens op te slaan bij professionele databeheerders. Datacenters hebben veiligheid van de aan hen toevertrouwde data hoog in het vaandel staan. Zij hebben het proces van veiligheid en beveiliging geborgd in hun totale bedrijfsprocessen en nemen alle benodigde maatregelen om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de datacenters, de serverruimten en de daar opgeslagen data. BSI heeft jarenlange ervaring met het proces van veiligheid en beveiliging in datacenters, het opstellen van handboeken, procedures en instructies, het inwerken en permanent traingen en opleiden, het monitoren en rapporteren ter verbetering van het beveiligingsproces. BSI-medewerkers spelen daarnaast een belangrijke rol in de serviceverlening aan de klanten van datacenters.

Industrie

BSI-medewerkers kunnen hun toegevoegde waarde bewijzen in industriële omgevingen waarin verstoring van het productieproces verstrekkende consequenties heeft. Waar onbevoegden het terrein niet mogen betreden, waar alleen gescreende medewerkers toegang hebben tot productiefaciliteiten, waar het van het grootste belang is dat de juiste materialen in de juiste opslagcontainers worden opgeslagen. Kortom, waar een verstoring van de productie leidt tot onveiligheid, hoge kosten en imagoschade. BSI-medewerkers handhaven de strikte procedures zodat veilig en zorgeloos geproduceerd kan worden.

Vastgoed

Eigenaren van commercieel vastgoed streven naar maximale bezetting van hun fabriekshallen, kantoorlocaties, scholen en winkelcentra. Vanuit de servicekosten die door de gezamenlijke huurders worden betaald, wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen die eigenaren en gebruikers van vastgoed hebben in het kader van veiligheid en beveiliging. BSI kan eigenaren, vastgoedbeheerders en huurders ondersteunen bij uitvoering van taken in het kader van calamiteitenzorg, crisismanagement, bedrijfshulpverlening, brandveiligheid, receptietaken en toegangscontrole.

De BSI-medewerkers zijn gastvrij, servicegericht en breed inzetbaar. Daarnaast staat onze jarenlange ervaring garant voor een goede afweging van de belangen van eigenaar, beheerder en huurders. De grote betrokkenheid van medewerkers en BSI-management resulteert in een snelle afwikkeling van voorkomende aandachtspunten in het pand en aan gebouwgebonden installaties. Hierdoor wordt kwaliteitsbeleving en huurdertevredenheid bereikt.

Zorginstellingen

De grote behoefte van zorginstellingen aan openheid zodat patiënten optimaal gebruik kunnen maken van hun dienstverlening, brengt risico's met zich mee. BSI slaagt er met haar jarenlange ervaring bij diverse zorginstellingen in om de gewenste openheid te borgen, terwijl patiënten, bezoekers en medewerkers veilig zijn. Patiënten kunnen zich met een gerust hart overgeven aan de zorg, bezoekers kunnen familie en vrienden bezoeken en medewerkers kunnen onder plezierige en veilige omstandigheden hun belangrijke werk doen.